Horts comunitaris

Home / Horts comunitaris

Salteu a baix per a trobar el directori d’horts.

Col·laborar per a conrear menjar va ser el principi de la civilització. Simplement es comparteix el que es produeix sense més. Se sap que la comunitat, el municipi i la societat, són un equip.
Cada vegada hi ha més organitzacions que recuperen espais inutilitzats en el mitjà urbà i rural i ensenyen com tenir un hort en equip. El treball en equip sobre un projecte és el que uneix a les persones, generant intel·ligència col·lectiva, fent créixer l’amistat i la comunitat. Això dona sentit a les nostres vides perquè és una necessitat arrelada en la nostra naturalesa.
Treballar la terra pot ser laboriós, però en grup el treball pot ser divertit i lleuger. A més ara amb la tecnologia cada vegada més es pot automatitzar les tasques. El reg automàtic redueix molt el treball i aquest pot ser encès de manera automàtica també per sensors d’humitat. També es poden posar altres sensors per a mesurar la qualitat de la terra. Aviat hi haurà horts que requeriran molt poc labor manual i per tant serà molt més fàcil regalar la collita. Un bon lloc per a aprendre a automatitzar un hort amb tecnologia de font lliure és www.gardenbot.org .
És probable que existeixi un hort comunitari prop de vostè, si no el trobes amb els següents enllaços, cerca l’amb el seu navegador o preguntant a la seva comunitat.

Globals
Regne Unit

https://www.canbatllo.org/espais/horts-comunitaris/